Go Grill

0.0
Работно време:
11:00 - 20:00 ч.
затворено
Доставка:
4.99 лв.
40 мин.

Грил пакет

10 бр. кебапчета

600 гр.
13.59 лв.

10 бр. Кюфтета

600 гр.
13.59 лв.

5 бр. Кълцана наденица

500 гр.
11.79 лв.

5 бр. Телешки наденички

500 гр.
16.75 лв.

5 бр. Свински шишчета

400 гр.
17.99 лв.

Грил БОКС

20 бр. Кебапчета

1.2 кг.
24.80 лв.

20 бр. Кюфтета

1.2 кг.
24.80 лв.

10 бр. Кълцани наденички

1 кг.
21.60 лв.

10 бр. Телешки наденички

1 кг.
30.40 лв.

10 бр. Свински шишчета

800 гр.
32.80 лв.

Салати

Домашна лютеница

100 гр.
2.10 лв.

Боб по родопски

1.90 лв.

Снежанка

100 гр.
2.30 лв.

Сандвичи

Хот Дог с кебапче и сос

0.180 гр.
2.49 лв.

Хот Дог с кълцана наденичка и сос

0.220 гр.
3.49 лв.

Хот Дог с телешка наденичка и сос

0.220 гр.
4.49 лв.

Сандвич с 2 бр. кебапчета и сос

0.240 гр.
3.95 лв.

Сандвич с 2 бр. кюфтета и сос

0.240 гр.
3.95 лв.

Сандвич с свинско шишче и сос

0.200 гр.
4.85 лв.

Скара

Кебапче

60 гр.
1.45 лв.

Кюфте

60 гр.
1.45 лв.

Кълцана наденичка

100 гр.
2.49 лв.

Телешка наденичка

100 гр.
3.79 лв.

Свинско шишче

80 гр.
3.79 лв.

Тройка кебапчета с хлебче и сос

0,300 гр.
5.19 лв.

Тройка кюфтета с хлебче и сос

0,300 гр.
5.19 лв.

Тройка мешана скара с хлебче и сос

0,320 гр.
7.45 лв.

2 бр. пилешки крилца

2.29 лв.

10 бр. пилешки крилца

10.85 лв.

Вашата поръчка